Salliva kirjoittaminen on vuorovaikutusmenetelmä tietoisen ja tiedostamattoman mielen välillä. Salliva kirjoittaminen on oman elämänsä luomista. Seikkailu itseen! Puhuttu ja kirjoitettu kieli yhdessä kehollisen läsnäolevuuden kanssa oivalluttaa kirjoittajan oman intuitionsa kuunteluun. Alitajuisemmat tasot ja voimavarat alkavat avartua löydettyämme kehollisen levollisuuden sisältämme. Salliva kirjoittaminen ei tähtää kaunokirjalliseen lopputulokseen, mutta voi avartaa luovuuttasi siltäkin osin. Salliva kirjoittaminen ei piittaa kieliopista. Pilkut ja pisteet eivät määrittele sisintämme.

Haluan rohkaista sinua Sallivan kirjoittamisen myötä etsimään omaa henkilökohtaista tapaasi oppia kuuntelemaan, arvioimaan ja seuraamaan oman intuitiosi ja sydämesi ääntä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta! Jos et löydä etsimääsi, esitä toiveesi. Salliva kirjoittaminen on joustava ja moneen mukautuva.

KIRJOITA AVAIN ITSEESI

 • Retriitit / Kurssit / Työpajat / Luennot

Kuka sinä olet? Kuka sinun kuuluu olla? Kirjoita avain itseesi on ovi sisimpääsi. Se on meditatiivinen matka Sallivan kirjoittamisen menetelmään.

Salliva kirjoittaminen on dialogi tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Se on luottamuksen vahvistamista itseä ja elämää kohtaan. Vastaukset kysymyksiisi ovat jo sinussa, vaikka et olisi niistä vielä tietoinen. Salliva kirjoittaminen on vuorovaikutusta intuition kanssa. Intuitio toimii tiedon lähettinä tietoisen ja alitajuisen välillä. Kirjoita avain itseesi opettaa sinua kysymään oikealla tavalla ja tulkitsemaan intuitiosi viestejä ja vastauksia. On opittava yllättämään tietoinen mieli uudesta suunnasta, jotta alitajuisemmat tunteet ja ajatukset, uskomukset ja tarpeet voisivat nousta tietoisen mielen tarkasteltavaksi.

Salliva kirjoittaminen on rauhan löytämistä kehostasi. Se on kehosi herkistynyttä kuuntelua. Keho on osa intuitiivista järjestelmää. Salliva kirjoittaminen harjaannuttaa sinua näkemään elämän tapahtumat symbolisesti, jolloin muutos sinussa ja elämässäsi on syvempi ja voimakkaampi. Symbolisuudesta huolimatta Salliva kirjoittaminen on konkreettinen menetelmä. Voit tutkia mitä tahansa kysymystä ja asiaa, ammentaa itseesi voimaa olla juuri se, joka olet aina jo ollut. Nyt on sinun aikasi. Astu rohkeasti esiin!

Kirjoita avain itseesi sopii sinulle, kun…

 • Kaipaat selkeyttä elämäsi kysymyksiin
 • Kaipaat hetkeä hiljentymiselle
 • Kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja kehoosi
 • Kaipaat sisäistä rauhaa
 • Kaipaat uutta tapaa päivittäisille meditaatioille tai hiljentymisille

KIRJOITA UUSI TULEVAISUUS

 • Retriitit / Kurssit / Työpajat / Luennot

Kuinka kaukana tulevaisuutesi on? Odotatko sitä vai kartteletko? Saapuuko se liian nopeasti vai elätkö ikuista menneisyyttä?

Kun uskallat katsoa uuteen tulevaisuutesi, tulet tietoiseksi vanhasta. Askel uuteen tulevaisuuteen on askel merkitykselliseen elämään. Uusi tulevaisuus paljastaa menneisyytesi, uskomuksesi, pelkosi ja rohkeutesi. Se paljastaa esteet, jotka saavat sinut epäröimään, kokemaan riittämättömyyttä ja häpeää. Uusi tulevaisuus paljastaa sinulle myös unelmasi ja kutsumuksesi. Kun tulet tietoiseksi unelmistasi ja niihin liittyvistä esteistä, eteesi avautuu uusia ja innostavia polkuja. Syntyy uusia voimavaroja, jotka paradoksaalisesti ammentavat voimansa menneisyydestäsi.

Kirjoita uusi tulevaisuus tarjoaa käyttöösi Sallivan kirjoittamisen menetelmän, jonka avulla alat kuunnella itseäsi syvemmin ja kehollisemmin. Luot vahvemman yhteyden intuitioosi ja opit tulkitsemaan sen viestejä. Uskallat alkaa elää ja tekemään valintoja sisäisen äänesi mukaisesti. Kun luot polun uuteen tulevaisuuteesi, nykyisyytesi linkittyy siihen. Olet jo matkalla!

Kuinka kaukana sinun uusi tulevaisuutesi on? Voisiko se olla jo nyt?

Kirjoita uusi tulevaisuus sopii sinulle, kun..

 • Olet uuden alussa ja kaipaat tilanteeseesi selkeyttä ja voimavaroja
 • Sinua jännittää tai pelottaa jonkin uuden alku elämässäsi
 • Kaipaat elämääsi uutta alkua, mutta et tiedä miten se tapahtuu
 • Haluat tutkia unelmiasi
 • Haluat tutkia rajoittavia uskomuksiasi, tunteitasi ja pelkojasi
 • Haluat kokea elämäsi merkitykselliseksi

KIELLETYN SANAN TYÖPAJA

 • Työpaja

Kuinka kielletyt tunteet voisivat olla sallittuja? Saanko sanoa ruman sanan? Voinko ajatella toisin, aiheuttaa muissa mielipahaa?

Kielletyn sanan työpajassa käsitellään kielletyiksi koettuja tunteita ja sanoja kirjoittamalla sekä yhdessä keskustellen. Kuinka ilmaista omat tunteensa ja ajatuksensa loukkaamatta muita? Vai ovatko tunteeni sittenkään kiellettyjä vaan osa luonnollista rajojeni asettamista? Kielletyn sanan työpajassa tarttutaan kiellettyyn sanaan Sallivan kirjoittamisen työkaluilla ja runouden ronskeilla säkeillä. Työpajassa käsitellään oman elämän kiellettyjä tunteita ja ajatuksia, avataan kielletyt väylät kiellettyille sanoille, mutta hiljennytään myös tunnustelemaan kielletyn sanan takana piileviä vapauttavia mahdollisuuksia.

Voimakkaiden tunteiden ja ajatusten purkaminen ulos kirjoittamlla avartaa sydäntäsi. Se luo sisällesi tyyneyttä. Huomaat, että osaat tulla kuulluksi itse itsellesi. Tämä synnyttää rakentavampaa vuorovaikutusta sekä itsesi että muiden ihmisten kanssa. Mahdolliset kaihertavat ihmissuhteet tai asiat elämässäsi alkavatkin näyttää ratkaistavissa olevilta. Konflikteja ei pidä pelätä, mutta on oleellista olla tietoinen omista todellisista motiiveistaan. Kirjoittamalla kielletyn sanan saat otteen itsestäsi. Tunnistat rajasi, tunnistat tarpeesi.

Kielletyn sanan työpaja sopii sinulle, kun…

 • Samat vaikeat tunteet ja ajatukset vaivaat mieltäsi
 • Haluat oppia uusia tapoja tunnetyöskentelyyn
 • Haluat lähestyä vaikeita asioita leikin kautta