Sallivaa kirjoittamista Turussa 1.-2.8.2023

Kurssilla tutustutaan kehon ja mielen yhteyteen Sallivan kirjoittamisen avaimia hyödyntäen. Kun keholla ja mielellä on yhteys toisiinsa, avautuu käyttöömme tiedostamattoman mielemme pohjaton aarteisto. Tiedostamaton viestii meille itsestään kehomme kautta. On vain pysähdyttävä kuuntelemaan.

Kurssin aikana voi tutkia oman elämänsä ilmiöitä ja kysymyksiä. Vaikka keskustelemmekin yhdessä kirjoitusprosesseistamme, mitään kirjoittamaansa ei ole pakko jakaa muille. Luomme tilan yhdessä turvalliseksi ja luotettavaksi. Haluat sitten enemmän syvyyttä päiväkirjan kirjoittamiseen, uusia hiljentymisen tapoja, välineitä stressin käsittelyyn tai vaikkapa inspiraatiota luoviin prosesseihin, lähde rohkeasti Sallivan kirjoittamisen kirjoitusmatkalle!

Kurssin ohjaa Saku Lillukka, runoilija, kuvataiteilija ja sertifioitu NLP-ohjaaja. Häneltä on julkaistu kaksi runokokoelmaa. Salliva kirjoittaminen (www.sallivakirjoittaminen.fi) on Saku Lillukan kehittämä kehomieliyhteyteen perustuva kirjoitusmenetelmä itsetuntemuksen, inspiraation ja hiljentymisen välineeksi.

Voit kirjoittaa joko omaan muistikirjaasi tai paikan päältä löytyville papereille.

Kurssille mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään 7 (mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, kurssi perutaan ja ilmoittautuneille ilmoitetaan).

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 18.7.23. Tämän jälkeen paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta kurssit@kirjantalo.org. Kurssiosallistujiin ollaan yhteydessä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Huomioithan, että kurssilla ei ole etämahdollisuuksia.

MISSÄ: Kirjan talolla, Nunnankatu 4 (Taiteen talo), 20700 Turku

MILLOIN:1.-2.8.2023 (ti-ke) klo.17.30-19

OPETTAJA: Saku Lillukka

HINTA: 66/110 €

Alennettu hinta Kirjan talon jäsenille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Kurssi laskutetaan kurssin jälkeen. Viikonloppukurssi laskutetaan kurssin jälkeen.

Linkki Kirjan talon verkkokauppaan, josta voi ostaa kurssin: https://kirjantalo.org/kurssi-jakirjakauppa/Salliva-kirjoittaminen-p560840698