Kehomieli #1: Hengitysvalmentaja ja taiteilija, Arttu ”Breathingman” Lipsonen

Arttu ”Breathingman” Lipsonen on

Suomen monipuolisin hengitysvalmentaja. Hän on myös stressi- ja paastovalmentaja. Taiteilijana hänet tunnetaan nimellä Arttu Art.

Mitä kehomieli merkitsee silloin, kun on hengitysvalmentaja, kokenut paastoaja ja taiteilija? Kehon ja mielen yhteys on läsnä kaikessa, mutta milloin kehomielen unohdus on suotavaa? Keskustellaan hengityksen, paaston ja asenteiden merkityksistä hyvinvointiin. Luodaan uusia kantasoloja. Pysytään lähempänä kotia, omaa itseä. ”Taide on pala raakaa syvää elämää.” Millaisia yhtymäkohtia löydänkään Artun kokemuksista omiin runoilijan kokemuksiini? On aika päästää kuuma kivi käsistä ja nousta mustana lampaana mustasta aukosta!

Jakso on äänitetty Artun taiteilijakodissa 31.5.2023 Mozartin ja Bachin (maalausten) läsnäollessa.

Linkki podcastiin: https://open.spotify.com/show/55aE2tyECiCWNnQqVb3r3W?si=5Dznw7p8S-yXDdsJozFabg