Sallivan kirjoittamisen Kesäaamut

Kesä on kauan odotettua valoa. Runsautta ja täyttymystä. Kesä on pulahdus! Hyvästejä ja haikeutta. Mitä valo paljastaa? Kuinka vähän runsauteen tarvitaan? Mitä haikeat hämärät haluavat sinulle kertoa? Sallivan kirjoittamisen kesäaamut herättävät sinut pehmeällä valollaan. Ne kutsuvat sinut hiljentymään ja avartumaan.

Sallivan kirjoittamisen kesäaamut jakautuvat kolmelle kesän kuukaudelle: kesä-, heinä- ja elokuulle. Jokaisella aamulla on oma teemansa, jonka ympärille aamun kirjoitusmatka rakentuu. Voit osallistua yhteen tai useampaan Sallivan kirjoittamisen kesäaamuun. Kesäkuun teemana on Valo. Heinäkuussa kirjoitetaan esiin Runsautta. Ja elokuun hämärtyvät hetket pysäyttävät Haikeuden äärelle. Aamut alkavat klo 9 ja päättyvät klo 11.30.

Mitään erityistä kirjoitusosaamista ei vaadita. Riittää, että koet kutsun tutustua syvemmin itseesi kirjoittamisen ja kehollisen tietoisuuden kautta. Aamujen aikana saat jakaa kirjoittamaasi, jos koet sen tärkeäksi. Mitään ei kuitenkaan ole pakko jakaa muille. Yhteinen tila luodaan turvalliseksi ja luottamukselliseksi. Tarvitset vain avoimen mielen ja rennot vaatteet. Jos sinulla on oma muistikirja, ota se toki matkaasi. Paikan päältä löytyy myös kyniä ja paperia.

Sallivan kirjoittamisen kesäaamut järjestetään Studio Aallon salissa Tampereella. Studio Aallon salista löytyy bolstereita ja joogamattoja. Myös tuolilla istuminen on mahdollista.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Jokaiseen kesäaamuun on oma ilmoittautuminen. Voit myös varata paikkasi yhdellä ilmoittautumisella useampaan kesäaamuun. Ilmoittautumisen jälkeen Kulttuuriosuuskunta Komeetta lähettää sinulle laskun sähköpostiisi (kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt). Ilmoittautuminen on sitova.

Sallivan kirjoittamisen kesäaamut ja niiden teemat:

18.6.2023 klo 9-11.30: VALO

16.7.2023 klo 9-11.30: RUNSAUS

20.8.2023 klo 9-11.30:HAIKEUS

Ilmoittautumiset 13.6., 11.7. ja 15.8. mennessä.

Hinta: 55€ (sis. alv.) / yksi aamu

Sitovat imoittautumiset ja tiedustelut: sallivakirjoittaminen (at) gmail.com

TAPAHTUMAPAIKKA:

Studio Aalto (Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere)

Tarkempia saapumisohjeita Studio Aalon sivuilta: https://www.studioaalto.fi/yhteystiedot/

Tulethan ajoissa paikalle. 🙂 Lämpimästi tervetuloa Sallivan kirjoittamisen lempeisiin kesäaamuihin!