Sallivan Kirjoittamisen miniRETRIITTI 11.3. – 12.3.2023

Sallivan kirjoittamisen miniRETRIITTI johdattaa sinut kahden aamupäivän aikana lempeään yhteyteen itsesi kanssa. Opit laskeutumaan keholliseen läsnäoloon ja yhdistämään kehotietoisuutesi kirjoittamiseen.

Salliva kirjoittaminen on dialogi tietoisen ja tiedostamattoman mielen välillä. Sen avulla voi tutkia mitä tahansa mieltä ja kehoa askarruttavaa asiaa. Opit kysymään ja kuuntelemaan vastauksia! Salliva kirjoittaminen ei pyri muuttamaan mitään vaan tarvittava muutos tapahtuu itsestään.

Sallivan kirjoittamisen miniRETRIITILLÄ pääset tutustumaan Sallivan kirjoittamisen avaimiin. Sallivan kirjoittamisen avaimet ovat erilaisia tapoja, menetelmiä ja näkökulmia yllättää tietoinen mieli uuden (alitajuisen) tiedon äärelle. Viikonlopun aikana sovelletaan myös NLP-tyyppistä harjoittelua kirjoittamiseen. Ja kun ohjaajanasi on runoilija, säkeiltäkään ei voida välttyä!

Kirjoittamisen lisäksi retriitillä keskustellaan yhdessä kirjoittamisen synnyttämistä kokemuksista ja havainnoista. Mitään kirjoittamaansa ei tarvitse jakaa muille, mutta retriiti antaa turvallisen ja luottamuksellisen tilan tulla kuulluksi oman kokemuksen osalta.

Ohjaamani harjoitukset ovat eräänlaisia matkoja tai retkiä itseäsi kohti. Vaikka ohjeet ovatkin helpot omaksua, polku saattaa yllättää! Kirjoittamisen ei tarvitse olla entuudestaan sinun harrastuksesi. Riittää, että sinulla on kirjoitustaito ja uteliaisuus lähteä tutustumaan itseesi syvemmin kirjoittamisen avulla.

Tapahtumapaikkana on Taideterapiatalo ARTis´n tunnelmallinen sali aivan Pyynikintorin laidalla. Linja-autot ja ratikka kuljettavat lähes ovelle. Lähde siis rohkeasti seikkailemaan kehomielesi symbolisille poluille! Salliva kirjoittaminen on palaamista itsensä luokse aidompana ja avarampana.

PALAUTETTA SALLIVASTA KIRJOITTAMISESTA

MUUTA HUOMIOITAVAA

  • Jos sinulla ei ole omaa muistikirjaa tai vihkoa, paikan päältä löytyy kyniä, paperia ja kirjoitusalustoja.
  • Ota halutessasi mukaan pienet eväät. Varsinaista pidempää ruokataukoa emme pidä, muuten kyllä pidämme tarvittavia taukoja väliin.
  • Paikanpäällä tarjolla kahvia ja teetä.
  • Tulethan ajoissa paikalle, jotta päästään aloittamaan päivät pian yhdeksän jälkeen.

MINIRETRIITIN HINTA

145€ (sis. alv.)

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

  • Sitovat ilmoittautumiset 2.3.2023 mennessä osoitteeseen: sallivakirjoittaminen@gmail.com
  • Ilmoittautumisen jälkeen Kulttuuriosuuskunta Komeetta lähettää sinulle laskun sähköpostiisi.
  • Osallistujamäärä: minimi 5, maksimi 12

AIKA JA PAIKKA

11.3.–12.3.2023

Klo 9–13

Taideterapiatalo ARTis

Pyynikintori 8 C 44, Tampere

(Käynti porttikongin kautta.)